Några exempel på arbeten

DM-MAGASINET

PostNords prisbelönade B2B-magasin om direktmarknadsföring där jag skriver magasinets reportageserie "Bakom kulisserna". I senaste numret (#1 2019) om hur Biltema lockar yngre målgrupper med traditionella medel. Du hittar texten på sidan 18.

TRIFILONS NYHETSBREV

Biokomposittillverkaren Trifilon har på några gått från ett intressant start up till en etablerad aktör i materialvärlden. I deras nyhetsbrev hjälper jag dem berätta om plastens fördelar, utmaningarna med materialet och hur Trifilons unika biokompositer bidrar till att hantera utmaningarna.

WE ARE CLARION

Clarion Hotels hyllade kampanj lyfter dem som gör hotellkedjan till vad den är; dess personal. Mitt uppdrag var att fånga historierna från de rörliga intervjuerna i text.

DF ANALYS

Den ideellt drivna intresseorganisationen Dataföreningens stora contentsatsning DF Analys samlade några av Sveriges kunnigaste it-journalister för att analysera effekterna av digitaliseringens framfart. Mitt uppdrag var som redaktör för sajten.

PRINT & PACKAGING

Grafiska företagens medlemstidning utkommer med fyra nummer per år. Du hittar mina texter i de flesta av dem. I nummer ett 2018, till exempel, handlade det om hur branschens företag kan ta nästa steg i sin digitalisering. Du kan läsa vad vi kom fram till på sidan 10.